Press "Enter" to skip to content

Egyre Jobb

Miért vagyok boldogtalan?

Az emberek szerte a világon foglalkoztatja az idő, energia önfejlesztés. Azonban sokan továbbra sincsenek tisztában a saját, hozzáférhető rendelkezésre álló források keretein belül a saját karok.

Ahogy eligazodni ez néha zavaró labirintus az élet, esetenként temetni az értelemben, hogy szűkössége, vagy a kisebbségi pazar házak, autók, smink, ruhák, karrier, vagy valaha állapot. Azonban az ilyen termékek csak ajánlani mulandó, külső, összkomfortos, hogy fogy az idő múlásával.

Elkényezteti csak a fizikai világ csupán arat fizikai, középszerű előnyei csak ez különösen a birodalom a tér-idő. Mégis, külön meditációs gyakorlatok, könnyen manipulálni a folyadék áramlatok ez a fizikai világ, s egyszerre felemelkedett, hogy fokozott lelki államokban.

Azt kell hangsúlyozni, hogy nem lehet elérni a megvilágosodást, ha azt jelenti, hogy a testi kényeztetés. Azonban, felvilágosult, magasabb egyéni kapcsolat adhat okot, hogy gazdag, jól tájékozott, források, fizikai áruk, a boldogság. A láthatatlan (energiamező, érezte, a szív) ad okot, hogy a látható. Néhány vallási tanítók vallom, hogy ez a koncepció a Hit, de ez már sok a megközelítések, értelmezések. Beletelik egy páratlanul lelki állapotban, hogy előre fizikai változások révén a szív, a lélek.

Ennek ellenére elkerülhetetlen igazság, sok merülni a primitív államok lenni, uralja a materializmus, ungratefulness, keserűség, amely ad okot a hiány, hiány, stb. Amikor központosíts a hangsúly, ami nem kell, neked csak minél több hiánya, valamint több szűkössége. Azonban, amikor tekintete a tükörbe, s érzem, tele, teljes, hálás, tartalom, elfoglalva a bőség, koncentrált pusztán az javítja, hogy az állam, összefüggéseit az isteni forrás, vonzza minden, ami a szíved vágyait. Rengeteg vonzódik azok, akik úgy érzik, kiegészít-val, vagy anélkül, hogy az anyagi dolgok.

Hogyan tudom javítani az életem?

önálló javításaJavítja az életed belső utazás. Ez azzal kezdődik, hogy magasabb énnel meditáció, ami maga után vonja betekintős, aktiválja az energia mező körül, manipulálja az anyag, a tér, az idő, a hozzáférés a kreatív erejét a szíve enged a végtelen bőség a világegyetem.

Annak érdekében, hogy teljes mértékben kihasználják az ilyen meditáció, éreznie kell a szerelem minden élőlénynek, gazdag vagy szegény, rovar vagy emberi. Nem felálló egy megkülönböztető akadályt, ha azt szeretné, hogy minél bőség, az életedbe által azt jelenti, hogy a meditáció. http://elettartamtortenetek.info

Ez egy nagyon különleges fajta meditáció, vannak eltérések, beleértve magasabb egyéni gyógyító meditáció. Hogy többet tudjon meg MerKaBa meditáció, holisztikus önsegítő tanár lehet nagy segítség.

Ne feledd, ha a vágy, több dolog az életben; nem rendelkeznek anyagi vágyak közvetlenül. Közvetlen a figyelmet, hogy egy egészséges elme, test, lélek kapcsolat, vonzza minden, amire vágysz.

Be First to Comment

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.